Hva kvinner vil ha Stathelle

Discord nakenbilder pø

discord nakenbilder pø

Spillapplikasjonen Discord har blitt brukt til å spre nakenbilder av hundrevis av norske jenter. Bildene var kategorisert etter bostedsfylke. En rekke jenter fra hele Vesterålen henges ut på appen og nettsida Discord. Private nakenbilder blir delt i en lukket vesterålsgruppe i appen. Her forklarer vi hvordan du kan fjerne uønskede bilder fra en Discord -chat.

Discord nakenbilder pø - Måløy bondag

Jeg fikk en kommentar fra en av dere lesere, på innlegget hvor jeg ønsker noen å dra på ferie sammen med. Og jeg har derfor ikke tatt eller delt slike bilder, og kjærestene mine har heller ikke fått tatt slike bilder av meg. Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser.

Discord nakenbilder pø - Moelv

For eks devsa til planet coaster bruker det. På stranden finner man jo også jenter som soler seg toppløs, hvorfor skal det da være galt å legge ut et bilde av seg selv i bikini, når du går slik i offentligheten på stranden? Invitasjon til Discord grupper deles på clearnet og krever ikke passord, er ikke kryptert, kun en invitasjonslenke er nødvendig. Dette er svært alvorlig og burde anmeldes livmortapp rosa utflod politiet. Øverst i venstre hjørne finnes det en fane med navnet på Discord-serveren. discord nakenbilder pø

0 thoughts on “Discord nakenbilder pø”

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *